Stockholmsliv

EN DAG I KÄRLEKENS TECKEN!

Idag ska jag på bröllop. Bruden är fina Rama som var min praktikant för några år sedan. Jag känner en liten klump i magen att stå på kyrkbacken helt själv, jag känner ingen förutom bruden. Idag känns det lite extra mycket att jag är singel. Min plan att hitta en dejt uteblev.

Jag sträcker på ryggen, gör mig skitsnygg och ser fram emot en dag i kärlekens tecken!

Kärleksstigen på Djurgården, tillägnad Victoria och Daniel. Så fint!

bild

bild 1

In english

Today I’m going to a wedding. The bride is fine Rama who was my intern a few years ago. I feel a small lump in the stomach to stand in the church hill by myself, I do not know anyone besides the bride. Today it feels a little extra because  i am single. But, I stretch my the back, make myself looking stunning and look forward to a night of love!

6 Comments

Du kommer göra succé! Kärlek till dig min fantastiska vän <3

Post a Reply

Det kommer att bli skitbra och du kommer att vara smashing! All kärlek till dig!

Post a Reply

Hoppas det blev en härlig dag/kväll fina Karro ! : )

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.