Stockholmsliv

BESATT AV ANSIKTSSPRAYER

Jag är nästintill besatt av ansiktssprayer. Jag har alltid en eller två sprayer i väskan och en på skrivbordet. Det värsta jag vet är när huden är torr och då ger sprayen en snabb uppfräschning och fuktboost! Det finns nästan inget märke jag inte testat. Jag har länge sneglat på  Beauty Elixir från Caudalie och nu köpte min kompis den från apoteket i Spanien. Halva priset. (Den finns på NK och Sephora i Stockholm och kostar runt 500 kronor). Som ett barn på julafton är jag förväntansfull hur den ska vara. Det låter ju inte klokt, men så är det!

1bild

5 Comments

Ha, ha köpte också den i sommar, på Kreta! Fast den lilla flaskan. Har testat och den känns skön, doftar rätt speciellt, inte illa, men örtigt. Men det är väl i kontorsmiljö den kommer mest till sin rätt kanske.

Post a Reply

Roligt! Jag gillar doften, krispig och örtig. Kram

Post a Reply

Åhh, tack! Som sagt jag är kräsen, har testat ALLT!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.