Stockholmsliv

KLÄDHÄNGARE I LITET UTRYMME

Jag har dåligt med plats för ytterkläder och skor och behöver hitta något att sätta upp i hallen. Surfade runt för inspiration och gissa om jag hittade det. Så snygg klädhängare för small space living från Resize Design. Läste om grundaren Victor som flyttade till Stockholm för att plugga på KTH och fick erfara hur det var att leva på små ytor och kom på idén med smart förvaring för små ytor och började skissa på en egen lösning och startade Resize Design. Inspirerande historia!

Detalj_GL101+GL103_vit_vitgaller5

Dags att börja spara pengar, smakar det så kostar det.

In english

I do not have much space for coats and shoes and need to find something to put up in the hall. Surfed around for inspiration and guess where I found it. So neat clothes hanger for Small Space Living by Design Resize. Read about the founder Victor who moved to Stockholm to study at KTH and got to experience what it was like to live in small spaces and came up with the idea with smart storage for small spaces and started sketching out your own solution and started Resize Design. Inspiring story!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.