Stockholmsliv

FOTOKURS PÅ FOTOGRAFISKA

En av de roliga sakerna med att starta en blogg är att jag blivit mer nyfiken och vill uppleva nya saker i livet. Jag har alltid varit intresserad av färg och form och jobbar i ett kreativt yrke och ett av mina nyupptäckta intressen är att fotografera och det har blivit många besök på Fotografiska. Om du inte varit där så är det väl värt ett besök. Roligt är att dom har fotokurser. Jag bokade in mig och på söndag ska jag gå en endagarskurs som jag ser mycket fram emot.

En favoritbild från en tidigare utställning. Fashion!

Tina-Berning-+-Michelangelo-di-Battista

In english

One of the fun things about starting a blog is that I have become more curious and want to experience new things in life. I have always been interested in color and design and are working in a creative profession, and one of my newly discovered interest is photography and it has become many visits Fotografiska. If you have not been there, it’s well worth a visit. Funny that they also have photo courses. I booked me and on Sunday I will go one day course which I look forward to. 

3 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.