Stockholmsliv

STOCKHOLMSTIPS OCH FAVORITER

I Smedslätten väster om Stockholm bor min väninna Kajsa med familj. Vi har känt varandra i drygt 20 år och jag är gudmor till hennes son Wille. Jag blev nyfiken på hennes 6 favoritsaker och vad hon tycker är det bästa med att bo i Stockholm. Här kommer svaren. Enjoy!

Och min absolut favorit är Gabba Gabba från Kosta Boda.

IMG_1502

NAMN: Kajsa Thureson.

YRKE: Försäljning och marknadsansvarig på ett fest- och eventföretag i Stockholm.

STOCKHOLMARE SEDAN: Födseln.

GILLAR MEST I STOCKHOLM: Att Stockholm är så rent och fräscht. Närheten till vatten och att man kan ta sig fram lätt, gåendes eller cyklandes.

FAVORITBUTIK I STOCKHOLM:  Oj, det är flera. Nordiska galleriet. Dusty Deco, och när det gäller kläder hittar man många fina kläder från mina favoritmärken på Aplace samt snickarbacken 7 är en pärla.

Nordiska Galleriet

IMG_5356

Dusty Deco

Dusty-Deco-1

BÄSTA RESTAURANGEN I STOCKHOLM: Det finns många bra att rekommendera, men jag gillar just nu Vingårda. Bra koncept med deras hamburgare där du väljer själv vilka tillbehör du önskar det är en trivsam miljö och prisvärt. Och ligger mycket centralt, korsningen Norrlandsgatan/ Mäster Samuelsgatan.

DET BÄSTA MED ATT BO I STOCKHOLM: Rikt kulturliv och många riktigt bra restauranger.

VAD ÄR DET BÄSTA MED OMRÅDET DÄR DU BOR OCH HAR DU NÅGRA BRA TIPS? I Smedslätten trivs jag  otroligt bra. Ett lugnt och fint område med närheten till vatten och natur. Fina löpspår och ett utomhusgym. Jag tar mig lätt  gåendes eller cyklandes till kött eller fiskaffären och bageriet. Ett otroligt mysigt konditori som heter Park finns nära där jag bor. De har en god räksallad. Och jag älskar ju räkor.

Tack Kajsa för att jag fick ta del av dina favoriter och Stockholmstips!

 

2 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.