Stockholmsliv

EKO WERA OCH HÄLSOKICK!

Idag var jag och hälsokickade på Eko Wera där Marita hade ett mingel för att fira sin bok Hälsokick. Så roligt att träffas IRL då vi bara pratat via email. Marita bjöd på kombutcha smoothies, nyttiga chokladbollar och rawfood glass, himmelskt god! Så inspirerande och peppande att träffa Marita. Jag som ska börja på en 2 veckors detox på måndag fick massa bra tips på vad jag ska blanda i min smoothie.

marita

rawglass

IMG_1998

Jag fick min bok signerad, tackar!

marita2

Och här står nu boken i min kokbokshylla. Fint med kokböcker som inredningsdetalj. Högst upp ser du Emelies bakbok, Liten Kaka. Roligt att dom båda bloggar för Vavawoom.

IMG_2025

Det här kokossmöret fick jag tips av två tjejer i butiken att använda som dessert med frukt. Skär valfri frukt, klicka över några matskedar kokossmör, in i kylen så det stelnar lite. Ta ut och njut! Ska definitivt testa.

Kokos

5 Comments

Tack Karolina, så kul att träffa dig och din liga. Fin kökshylla! jag ska köpa Alexandras bok! Och Emilies nya såklat! vavawoooohoooo, kram. Jag kommer “låna” några bilder av dig.

Post a Reply

Roligt! Alexandra är en kompis, kan fixa den signerad om du vill. Så mycket gott i den. Bara ta vilka bilder du vill! Kram

Post a Reply

Inspirerande och fin blogg!!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.