Stockholmsliv

EN BRA START PÅ MIN DETOX

Hur gick det då första dagen på min detox? Mycket bra måste jag säga. Nästa ingen huvudvärk. Till frukost åt jag ett ägg, smoothie gjord på 2 dl kokosmjölk, 1 banan, en näve hallon och blåbär och en skvätt kokosolja. Vid 11 tiden tog jag en banan. Vid lunch knöt jag och min kollega Nina på oss löparskorna och sprang ett varv runt Skeppsholmen, så fin runda.

Till lunch gjorde jag en sallad på rödlök, sparris, tomater och getost och till mellanmål en smoothie på 2 dl kokosmjölk, 1 banan och till middag blev det aubergine och halloumirullader med tomatsås. Här finns recept. Och vid 9 tiden tog jag en näve hasselnötter. Sen var det god natt!

Summa summarum dag 1: Kände mig inte hungrig en enda gång på hela dagen, så skönt. Nu dag 2.

In english

What happened to the first day of my detox? Very good, I must say. Almost no headache. For breakfast, I ate an egg smoothie made ​​with 2 cups coconut milk, 1 banana, a handful of raspberries and blueberries and a dash of coconut oil. At 11 the time I took a banana. At lunch me and my colleague Nina and ran a lap around Skeppsholmen, so fine round.For lunch I made a salad of red onion, asparagus, tomatoes and goat cheese and snack a smoothie in 2 cups coconut milk, 1 banana, and the dinner was the eggplant and halloumi with tomato sauce. Here are recipes. And at 9 o’clock, I took a handful of hazelnuts. Then it was a good night!

 

9 Comments

Tack, det behöver jag höra! hihi. Men det känns bra! Redan lite gladare, haha.

Post a Reply

Vad duktig du är! Lät supergott allting, du lär va i toppform när du kommer hit!

Post a Reply

Härliga mattips och inspirerande att läsa om varför och hur du deteoxar dej.
Hehe heja Karro,
Puss

Post a Reply

  1. […] brukar jag då och då köpa med mig ” frukost” extra mycket när jag gjorde min detox och min favorit är “Stocks und Stocks” innehållande blåbär, banan, yoghurt och […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.