Stockholmsliv

Detox dag 8. Godaste middagen so far!

Detox dag 8 och det känns som det svåraste målet för mig är frukosten. Jag har tröttnat på kokosmjölk och soyayoughurt. Detoxbrödet min väninna bakade föll mig tvyärr inte i smaken. Så vad åt jag då dag 8? JO, en smoothie på kokosmjölk, 1 banan, hallon, blåbär och till det ett ägg. Har känt mig svullen om magen de senaste två dagarna, vet inte varför jag har verkligen hållit hårt i min detoxplan.

Just do it helt enkelt!

Till lunch. Svarta lådan. Torsk med råkostsallad och smoothie med blåbär. GOTT!

Mellanmål, fruktstund på jobbet vid tretiden.

IMG_2321

Och nu middagen. Den godaste jag ätit under mina åtta dagar. Kokade råris i lantbuljong från René Voltaire och till det gurka, soltorkade tomater, rödlök, coctailtomater, koriander och persilja. Det blev verkligen så gott!

Behövde inget kvällsmål efter middagen, gick och la mig mätt och belåten, skönt! Nu dag 9.

In english

Detox Day 8 and it feels like the hardest goal for me is the breakfast. I have grown tired of coconut milk and soyayoughurt. Detox bread baked my friend baked, i didn´t like. So what did i  ate then? A smoothie of coconut milk, 1 banana, raspberries and blueberries and an egg. For lunch. Black box. Afternoon snack, some fruit. And now dinner. The tastiest I have eaten during my eight days. Boiled rice in rural broth from René Voltaire and the cucumber, sun-dried tomatoes, red onion, coctailtomatos coriander and parsley. It was really that good!

3 Comments

Heja dig Karro.Du är grym. Kokosmjölken till trots. 🙂

Post a Reply

Ja, fy den är inte god längre… Saknar kaffe, bröd och ost!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.