Stockholmsliv

Detox dag 9. Skorpor till middag!

Gillar min frukostvy från jobbet, lucky me! Detox dag 9 började mycket bra. Till frukost min trotjänare kokosmjölk, 1 banan, hallon, blåbär och till det ett ägg. Av de frukostar jag provat på under min detox är den här ändå den bästa även om jag verkligen saknar min frukostfralla från Fabrique.

IMG_3002

Syrran kom på besök och vi åt lunch på Piccolo i Kungsträdgården. Jag åt en tomatbaserad fisksoppa, fick plocka bort gräddfilen och ge bort vitlöksbrödet, snyft! Syrran festade på en chevretoast.

IMG_2381

Till mellanmål, lite frukt. Började känna mig lite hängig på eftermiddagen, förkyld och halsont så när jag kom hem orkade jag inte laga någon middag , var inte ett dugg sugen på mat. Vid 10 tiden kurrade det så mycket i magen att jag kokade en kopp thé och åt 7 SKORPOR med smör. Jaja, det kan hända den bästa. Nya tag, nu dag 10!

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.