Stockholmsliv

Detox dag 10. Längtar efter kaffe!

Gud vad jag längtar efter kaffe, speciellt på morgonen. Älskar kaffe på morgonen. Är så trött på min kokossmoothie så jag gick till Juiceverket och köpte mig en “King Kong” smoothie med mandelmjölk, dadlar, raw cacao och 1 banan. Dadlar är supergott att ha i smoothie. Ny upptäckt!

Lunch. Sallad från Lima deli på Åsögatan. Grillade grönsaker med råris och valnötter. Mycket god.

IMG_2394

IMG_2391

Köpte med mig Rawfood glass från Lily och Hanna. Utdrag från hemsidan. “Glassen är naturligt och varsamt tillredd utan upphettning, så att viktiga näringsämnen bevaras. Den är sötad med nektar från kokosblomman, ett nektar som har lågt-GI värde, är fullt med viktiga näringsämnen och som dessutom ger en ljuvlig kolaaktig smak. Gräddigheten kommer från nyttig färskpressad kokosolja samt välgörande cashewnötter”. Och himmelskt god kan jag tillägga!

IMG_2392

Mellanmål. Detoxboll. Vem korrläste etiketten? Inte många rätt där inte.

IMG_2987

Kylen gapade tom när jag kom hem från jobbet så jag försökte efterlikna en smoothie från frukosten med det som fanns. Lyckades skrapa ihop en smoothie på dadlar, cashewdryck, hallon, 1 banan och raw cacao. Hungrig vid 9 tiden igen, gick och la mig och somnade som en stock! Snart i MÅL, 4 dagar kvar!

IMG_2320

4 Comments

Tack! Ska bli skönt när det är över, även om jag lärt mig äta bättre så kommer jag ALDRIG sluta med äta bakverk och dricka kaffe! Kram

Post a Reply

  1. […] bli. Såg att Marie lagt upp en detoxsmoothie den ser så god ut, ett bra alternativ till min kokosmjölkssmoothie som jag var så trött förra gången jag gjorde min […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.