Stockholmsliv

Detox dag 11. Burgundysmoothie!

Burgundysmoothie!

Dag 11 och maten jag äter börjar kännas enformig. Även fast allt jag äter är gott blir det lite samma smak, och saltet hur mycket saknar jag inte att salta på maten? Massor. Till Frukost blev det en smoothie på 2 dl cashewdryck, 1 banan, hallon och blåbär och till det ett ägg. På lunchen gick jag till Östermalms saluhall och köpte mig en smoothie. Kolla in färgen, höstens snyggaste. Burgundy! 

Köpte med mig en hälsotallrik till middag, så fräscha och goda sallader hos Planet Food.

IMG_2203

Förkyld och hängig och jag som åker till Santorini på imorgon kl 07.00, hoppas på snabb tillfriskning.

In english

Day 11 and the food I eat is starting to feel monotonous. Even though everything I eat is good, it becomes a bit the same taste, and salt how much I do not miss the salt on the food? Lots. For breakfast there was a smoothie of 2 cups cashewdryck, 1 banana, raspberries and blueberries and an egg. At lunch I went to the Östermalm Food Hall and bought me a smoothie. Check out the color, autumn’s hottest. Burgundy!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.