Stockholmsliv

Detox dag 12 och landat på Santorini

Detox dag 12 och sista dagen. Jag är så stolt över mig själv och min kompis Camilla. Vi har kämpat oss igenom TOLV dagar. Jag har ätit god mat, druckit en massa kokosmjölk ätit dadlar, gröna sallader och avslutade sista detoxlunchen, en grekisk sallad på Santorini. Känner mig lättare, min svullna mage har nästa försvunnit och jag känner mig piggare och gladare. Nu ska jag njuta av yoga, kulinariska middagar och träning på Santorini. Häng med!

IMG_2406

IMG_2409

IMG_2414

IMG_2412

IMG_2421

In english

Detox Day 12 and the last day. I’m so proud of myself and my friend Camilla. We have fought our way through the twelve days. I have eaten good food, drink a lot of coconut milk eaten dates, green salads and finished last detox lunch, a Greek salad on Santorini. I feel lighter, my swollen belly has almost disappeared and I feel better and happier. Now I enjoy yoga, culinary dinners and training on Santorini. Join me!

4 Comments

  1. […] två år sedan åkte jag på min första yoga – och träningsresa till Santorini arrangerad av Alexandra Pascalidou. Jag läste då hennes blogg på Damernas värld och imponerades […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.