Stockholmsliv

Santorini

Den amerikanska tidskriften Travel & Leisure har utsett Santorini till världens bästa ö i alla kategorier. I´m a lucky girl som just nu är på väg till denna ö. Yoga, träning, spa och god mat står på schemat de närmaste 7 dagarna. Och bloggen hänger med! 

In english

The American magazine Travel & Leisure has chosen Santorini to the world’s best island in all categories. I’m a lucky girl who right now is on my way to this island. Yoga, fitness, spa and good food is on the schedule for the next 7 days. And the blog will keep up!

4 Comments

Ha det härligt, darling!

Post a Reply

Så underbart! Krya på dej och hoppas du äntligen kan få njuta av en god kaffe i solen:)

Post a Reply

  1. […] nya vän LouLou som bor i Notting Hill och som vi träffade på yogaresan vi var på i augusti på Santorini. Himla kul att träffa nya vänner som bor på andra ställen i världen som man kan hälsa på. Det […]

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.