Stockholmsliv

Apple Watch

Jag har inte använt en klocka sedan jag fick min första Iphone. Men nu kommer det blir ändring på det. Igår visade Apple upp sina nya produkter. En av nyheterna var Apple Watch, så snygg. Jag kommer definitivt börja använda klocka igen. Apple Watch lanseras i USA i början på nästa år och kommer kosta från 349 dollar. Ser fram emot att den kommer till Sverige. Läs mer här och se de olika modellerna.

 

In english

I have not used a watch since I got my first iPhone. But now it will change all that. Yesterday, Apple showed off their new products. One of the news was Apple Watch, so stylish. I will definitely start using the clock again. Watch Apple launched in the United States early next year and will cost from $ 349. Looking forward to it coming to Sweden. Read more here and see the different models.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.