Stockholmsliv

Gröna fingrar, i wish!

Varje år blir jag bjuden ut till Ekerö av min kollega Marianne för att hämta tomatplantor från hennes fantastiska växthus och varje år åker jag därifrån med drömmen om att min balkong ska prunka av tomater som jag stolt skryter om. MEN det blir ju aldrig så, oftast gör jag ett tappert försök några veckor sen åker jag på semester och när jag kommer hem står dom där och skriker efter vatten. MEN, i år ska jag verkligen ge tomaterna än ärlig chans. Jag fick med mig hem fyra sorter, Choco Cherry, Gold Nugget, Black Cherry och Garden Delight. Nu håller jag tummarna för att jag sköter mig!

IMG_9051

Kvinnan med de gröna fingrarna, Marianne!

IMG_9062

Här odlas vitlök.

IMG_9071

Vallmo!

IMG_9088

Min kompis Kajsa fick också med sig plantor, nu kan vi ringa varandra och diskutera hur det går för våra plantor.

IMG_9066

Fick med mig hem rabarber, jag älskar verkligen rabarber och en paj står redan i ugnen, smarrigt!

IMG_9043

IMG_9046

Tack Marianne för en härlig dag, så avis på dina gröna fingrar.

IMG_9081

4 Comments

Hej!
Har du provat den nya typen av mikrofiberkruka? Den som vann Årets Trädgårdsprodukt i år; Microgarden?De är perfekta för balkongodling, jag har mina bönor spirande från dem nu!
kram ingrid

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.