Stockholmsliv

Rabarberpaj

Jag fick med mig en knippe rabarber från Marianne och jag kunde inte låta bli att göra en paj när jag kom hem. Jag brukar inte följa recept när jag gör paj utan kör lite från höften. Ungefär såhär gjorde jag:

2 dl havregryn

1/2 dl mjöl

1/2 dl socker

2-3 tsk kanel

250 gram smör, ja jag vet att det är mycket smör, men det ska vara mycket smör.

Skär rabarber i bitar och lägg i en form. Blanda torra ingredienser, smält smöret och häll över och rör ihop. Strö smeten över rabarberna och pudra över lite kanel. Skjuts in i ugnen på 200 grader i ca 15 minuter. Servera med vaniljsås eller glass. Så gott!

IMG_9083

IMG_9043

5 Comments

JA, och den blev så god. Älskade rabarber. Kram

Post a Reply

Älskar rabarberpaj, låter fantastiskt!

Post a Reply

Så god, jag ska bjuda över dig någon dag på paj. Kram

Post a Reply

Åhh, det luktar svensk sommar!! Kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.