Stockholmsliv

Magrutor på tre veckor – dag 1

OK, nu är det dags att köra igång magutmaningen att få magrutor på tre veckor. Som du ser på bilden är det inte mycket till magrutor på min mage och det ska bli så spännande att se (om det kommer synas) förändringen. För dig som missat, det här jag ska göra. Man får ju komma ihåg att jag inte är 25 år som Ida… Nu kör vi.

Förebild, inte så vältränad om man säger så…

IMG_9462

 

2 Comments

Amen ge dig – du har ju en super-het mage. Träna inte för mycket bara – ibland tycker jag nog att före-bilderna är snyggare än efter-bilderna 😉

Post a Reply

Haha gulliga du men het vet jag inte. Jag är ju lång och inte så mycket mage men jag har ju inga muskler, så det ska bli kul att se om det kommer bli någon skillnad. Sjukt jobbigt, helt slut efter 1 dag. Fortsättning följer… Kram

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.