Stockholmsliv

Smokingkavaj till julens festligheter

Den här kavajen försökte jag lägga vantarna på när den kom i våras men den tog slut direkt. Nu finns den i lager igen och jag klickade hem den häromdagen. Jag tänkte använda den till julens alla festligheter och kanske även till nyår. Jag klär ner den med ett par jeans och grå pumps. Den 10 december blir det premiär på jobbets julfest. Längtar!

_MG_9557 _MG_9576 Namnlöst-1

2 Comments

Hej,
om du är sugen på att sälja denna kavaj någon gång så är jag intreserad.
🙂

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.