Stockholmsliv

LA countdown

Åhh, jag kan knappt tro det är sant men om 10 dagar flyger jag iväg till LA. Jag är så taggad. Men såklart har jag inga sommarkläder att packa ner. Eller det har jag ju men du vet man vill ju ha lite nytt. Den här klänningen från Filippa K tänkte jag klicka hem. Passar perfekt till mina grå pumps och flip-flops.

Kolla in klänningen här.

IMG_8201-1-846x564

138710-090-filippak-001

2 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.