Stockholmsliv

Vacay!

Sista dagen på jobbet och jag var nästan helt ensam på kontoret. Nu väntar TRE veckors semester. Och jag börjar med att åka ut till Sandhamn över helgen. Sen väntar två veckor i Stockholm med nedslag hos kompisar och sista veckan åker jag till Mykonos med min kompis Jenni. Jag ser så mycket fram emot att hänga på Mykonos har hört så mycket bra om denna lilla jet-set ö. Har du några Mykonostips får du gärna dela med dig.

EUROPEMEDITERRANEANGREECEMYKONOSMYKONOSRESORTS 4-day-mykonos-excursion-in-athens-117733

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.