Stockholmsliv

Skål för semester!

Här sitter jag med ett glas cava på mitt favoritställe på sommaren nämligen Hallwyska. Älskar deras gård. Och imorgon flyger jag och min kompis Jenni till Mykonos. Ser verkligen fram emot denna ö som jag hört så mycket om. Och jag har en lista full med tips på beacher, restauranger barer och nattklubbar. Dock vet jag inte om nattklubben, min kompis som tipsat sa att man ska vara där först kl 03.00? Nja, jag är nog för gammal för det.

IMG_5145 IMG_5158 IMG_5149 IMG_5157

2 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.