Stockholmsliv

When in ATEN

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Jag har haft en liten flört i ATEN sedan förra sommaren och vi har träffats genom en gemensam vän. I somras sågs vi på Mykonos och förra helgen åkte jag ner för att fylla på kärlekskontot. MEN det blev verkligen inte som jag tänkt mig. Någon mer självupptagen person får man leta efter. Ständigt pratandes i telefon dessutom på grekiska, avbokade middagar, noll intresse att lära känna mig. Nej, jag har nog aldrig känt mig så bortkommen och nonchalerad i hela mitt liv. Trist, för jag älskar verkligen Vouliagmeni och ATEN och jag vill inte att denna helg ska förstöra den känslan. Jag vill gärna komma tillbaka. Men greken kan jag vara utan.

Nya tag!

Underbara Astir Palace!

img_2970 img_2989

Några random pics från förra sommaren i Vouligameni.

IMG_3433 IMG_3223 IMG_3221 IMG_3176 IMG_3002 IMG_2967 IMG_2914 IMG_2909
IMG_3217 IMG_3888
IMG_3919 IMG_3907
IMG_4077

4 Comments

Ja, verkligen! Bara att ta nya tag, och nya äventyr. Kanske har du någon i Toscana?

Post a Reply

Nä men hörru! Han är SO not worth it!
Tänk på att du fick en helg till på en plats du älskar och försök att inte lägga energi på the Idiot.

Det finns guldkorn – men ibland tar de ett tag att hitta.

Kram

Post a Reply

I KNOW. Vilken härlig kille va! Nej, gör om gör rätt… Nya tag helt enkelt. Synd, för jag gillar verkligen Aten och skulle gärna ha en liten fling som bor där…

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.