Stockholmsliv

Den perfekta gå-till-jobbet-tröjan

Jag är inte mycket för färg på kläder men ibland så slår jag till på något färgglatt. Och rosa är alltid fint. Den här tunnstickade tröjan från ZARA är den perfekta gå-till-jobbet-tröjan. Och dessutom sticker jag ut bland mina svarta reklambyråkollegor. 199 kronor fick jag ge för den, vilket budgettips va!

img_1368 img_1374

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.