Stockholmsliv

Mattjakt på Layered

Jag är på jakt efter en ny matta till mitt vardagsrum. Jag vet att jag vill ha en helgrå matta och häromdagen var jag i Layereds showroom som ligger i Lillienhoffska palatset på medborgarplatsen. Så mycket fina mattor att jag inte kunde bestämma mig för vilken jag ville ha. Jag tog hem några prover men det lutar åt True Greige Rug.

Layered is a new Swedish interior fashion brand offering quality rugs for stylish and elegant homes.

img_1388 img_1390 img_1391 img_1392 img_1398 img_1387

1 Comment

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.