Stockholmsliv

Gott Nytt 2017

Gott Nytt År kära läsare. Många tycker att 2016 var ett riktigt skitår och tittar man ut i världen har det verkligen varit det. Men för mig har det varit ett bra år. Jag har rest mer än någonsin, LA, Mykonos, Aten och Mallorca. På kärleksfronten har det varit ett mindre bra år, jag har helt enkelt varit för dålig på att dejta. Och du vet ju hur min kärlekshelg i Aten gick. Så det blir nya tag med dejtinglivet.

Nu ser jag fram emot 2017 som jag hoppas för min del innehåller en massa kärlek, resor och roligheter med vavawoom!

Gott Nytt År!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.