Stockholmsliv

Nytt träningsår 2017

Nytt år och dags att kicka igång träningen IGEN. Att det ska vara så svårt att ta sig till gymmet. Jag och många andra måste vara SATS bästa kunder. Vi betalar 600 kr i månaden och är där max 1 gång i veckan. Jag gillar verkligen att träna men det blir bara inte av kontinuerligt. Jag älskar min yoga men jag behöver få upp pulsen också. Lite nya träningskläder kanske gör susen. Det är ju helt klart roligare att träna om man (jag) känner sig snygg! Här kommer några tips.

Grå tights från LINDR. Höga i midjan, vilket jag gillar.

Hel dräkt, perfekt till yogan. Och nu på 40% rea.

Sport BH, ursnygg.

Tank Top.

Snygga sneakers från Nike

Happy training!

1 Comment

Kan man fa magen pa kopet ?

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.