Stockholmsliv

[email protected] Grill – Siggesta Herrgård

I går var det dags för årets första [email protected] Grill och den här gången var vi på Siggesta Herrgård där Susanne jobbar som vd. Dagen började med lunch och cava, följt av promenad och bastu. Klockan sex samlades vi i herrgården för kvällens middag och till vår hjälp hade vi Ludde som kom två i Sveriges Mästerkock 2015. Vi blev indelade i tre lag och jag hamnade i varmrättslaget där vi skulle laga asiatisk biffsallad. Den röda tråden i middagen var rom, det var romdrinkar till förrätten, i alla tre rätter och som drink. Tack Susanne för att du fixade bästa helgen på länge. Nästa gång är det min tur att ha [email protected] Grill. Längtar!

2 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.