Stockholmsliv

Dags för ny Detox!

Min kompis Camilla frågade om jag ville hänga med på en 2 veckors Detox och idag var första dagen. Det gäller att planera maten så igår gjorde jag matlådor för hela veckan. Och det här är en favorit som jag gjort många gånger tidigare när jag gjort en detox. Aubergine, Halloumi, basilika toppat med tomatsås. Mättande och gott.

Jag har gjort några detox tidigare, om du vill läsa mer om det kan du klicka här. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.