Stockholmsliv

TACK ÅSA

Vilken vecka jag har haft hemma hos Åsa. Jag har lärt mig så mycket om så mycket men framförallt har jag lärt mig hur jag kan äta bättre för att må bättre. Det är inte så svårt. Och efter några dagar med nästan bara grönt på tallriken och en hel del vitaminer och träning känner jag mig piggare och min hy har blivit så mycket bättre, ett nytt glow och påsarna under ögonen är borta. 98% luftfuktighet gör ju sitt oxå. Jag har lärt mig om vitaminer, mineraler, alger, collagenpulver, ja listan kan göras lång. Nu ska jag banne mig hålla i denna livsstil.

Och framförallt tack för peppen om att våga förändra livet!


1 Comment

Min finaste Karro! Så mysigt att få rå om dig ett tag. Ja nu är det lite nya tag! Kram.

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.