Stockholmsliv

Vetegräs -shot!

Efter en magisk vecka hemma hos Åsa har jag nu flyttat in på Atsumi Healing. Här ska jag göra en 4 dagars YOGI CLEANSE vilket betyder att jag kommer äta raw-food och yoga 2 gånger om dagen. Och om inte det vore nog så får jag även 1 timmes oljemassage. Varje morgon samlas gruppen och planerar dagen och får vår vetegräs- shot. Först hade jag lite svårt för smaken, men efter några shots smakar det mumma. Åsa vet allt om vetegräs-magin, läs här.

Överallt odlas det vetegräs!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.