Stockholmsliv

Ny inredning på kontoret

Vi håller på att renoverar kontoret på jobbet och jag har fått den stora äran att vara ansvarig för det. Och det är så himla roligt. Nu vill jag bara jobba med inredning och göra om på kontor. Vem vet, kanske en ny karriär? Vi ska bygga om köket, köpa nya möbler till 4 konferensrum och receptionen ska byggas om till en lounge. Här är ett moodboard till konferensrummen. Jag har valt färgskalan svart, grått, krom och beiget. Och sen addera “fluffet” såsom blommor, böcker och inredningsdetaljer. Konferensbordet och stolarna är från HAY, sideboard från Montana och lampor från FLOS. Vaser från Svenskt Tenn. På golvet kommer det ligga en heltäckningsmatta i grått samt ljusgrå gardiner. Om några veckor är allt på plats. Fint va!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.