Stockholmsliv

Fuktsprayens Rolls Royce

Jag är besatt av fuktspray och har en fuktspray med mig vart jag än går. Min gulliga kompis Jenni köpte fuktsprayens Rolls Royce i från Elisabeth Arden i present till mig. Jag har provat den fler gånger på Åhlens men tyckt den är i dyraste laget. Så blev så himla glad när jag fick den i present. Tack Jenni.

Ger en omedelbar och långvarig fuktboost och uppfräschning för huden. Den doftar ljuvligt! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.