Stockholmsliv

Gasklockan – framtidens boende!

I förra veckan var jag på lunch hos Oscar Properties och fick en inblick i framtidens boende. Ett 97 meter högt landmärke som kommer förändra Stockholms siluett. Gasklockans grundform är rund, men med utskjutande armar vilket ger ett nätt och elegant uttryck. Varje v-form motsvarar en bostad som får känslan av välplanerad villa, men högt ovanför marken. I entrén kommer det finnas en deli där du kan beställa din frukost, lunch eller varför inte middag upp till lägenheten. Även personlig tränare, städning, catering kan lätt bokas via appen. Roligt var det att få en inblick i framtidens boende.

Här kan du läsa mer om Gasklockan.

Iklockan

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.