Stockholmsliv

Få igång glowet i din hy med Gua Sha

Nu är jag och hälsar på min vän och hälsoguru Åsa som såklart har massa nya spännande produkter för att få igång det där glowet i hyn man så gärna vill ha. Hon har ett riktigt bra tips som ni ska få här. Har du hört talas om Gua Sha? Det är en jade-sten som du nu ska lägga på minnet och använda i din hudvårdsrutin. Det tar 1 minut att göra och ökar din blodcirkulation upp till 400%. En fantastisk liten sten som hjälper dig att få igång lymfan och glowet i din hy. Googla på Gua Sha så kommer det upp inköpsställen och instruktionsfilmer om hur du använder den.

I Love it!

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.