Stockholmsliv

c/o GERD

I veckan var jag på ett event tillsammans med min väninna och hälsoinspiratör Åsa Waak, som bloggar på Naturligt Snygg. Missa inte hennes härliga blogg. Vi fick en introduktoin till det svenska skönhetsmärket c/o GERD som drivs av syskonparet Johan och Anna-Lena. Produkterna innehåller örter och bär från Norrland och produceras i Jokkmokk. Himla inspirerande. Jag köpte med mig tvätt, serum, ögonkräm och dagkräm med hjortron som bas. Och bra priser. Krämerna kostar från 149-299 kronor, riktiga budgetpriser. Jag är redan hooked.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.