Stockholmsliv

Höstträning i Daily Sports

I samarbete med Daily Sports

Jag gillar att träna utomhus och speciellt på hösten, när luften är krispig och kall. Men det gäller att klä sig rätt, med lager på lager så man inte fryser. Jag har den perfekta outfiten från Daily SportsTräningsbyxor med hög midja, vilket jag älskar och fickor på sidorna. Du hittar dom här. Väst och vindjacka som skyddar mot blåsten. Jag är verkligen nöjd med mina träningskläder från Daily Sports.

2 Comments

Hej!
Vi är intresserade av att samarbeta med dig. Skicka gärna ett mail till min mailadress. Du kan ta bort kommentaren när du har skickat mailet.
Mvh

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.