Stockholmsliv

Family Shot

 Idag har jag haft en inspirationsdragning på jobbet om hur man blir inspirerad och vart man kan hitta inspiration. Jag tipsade om 5 saker som inspirerar mig i livet och jag tänkte jag skulle dela med mig av ett av tipsen. Omge dig med inspirerande vänner. Och en person som inspirerar mig att äta hälsosammare, leva i ett lite lugnare tempo och fylla kroppen med nyttigheter är Åsa. Och hon hjälpte mig att ta fram en “Family shot” till kollegorna på jobbet så vi kan bli mer kreativa. Hur bra? Shoten innehåller följande:

Gurkmeja, citron, apelsin. chili, peppar, ingefära och MCT olja. Mixa ihop och ta en shot. Kreativiteten kommer flöda!

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.