Life In Tinseltown

Underbara Cabo – Cabo is fantastic

Inte så långt från LA, närmare bestämt två och en halv timmes flyg, ligger paradiset. I en annars ganska så exploaterad del av Mexico så finns en liten pärla vid namn Hilton Los Cabos. En perfekt blandning av hav, pool, margaritas och kids-club som tillfredställer hela familjen oilka önskemål. Min önskan var en paraplydrink.

Not too far from LA, just a couple of hours away on a plane, lie paradise. In a otherwise very exploited part of Mexico, theres a pearl called Hilton Los Cabos. A perfext mix of beach, pool, margaritas and kidsclub, satisfying the family’s different needs. I just needed a drink. 

 

Hilton Cabo beach

 

Om man placerade sig strategiskt så behövde man inte röra sig, utan kunde samtidigt ha koll på hav och pool.

Lazy days looking over the beach and the pool. 

 

Brian and Elda

 

 

Höjdpunkten, och del av syftet med att åka till Mexico, var att få träffa denna fantastiska människa. Vår nanny Elda, som efter åtta år i vårt hem var tvungen att flytta tillbaka till Mexico för att ta hand om sin gamla mamma. Det finns nog ingen med större hjärta och mer tålamod. Å vad vi saknar henne.

The highlight, and to some extent the purpose, of the trip was to see our old nanny Elda. She has been with us since Tom was a baby, eight years ago, but had to return to Mexico to take care of her elderly mother. Oh how we miss her. 

 

3 Comments

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.