Life In Tinseltown

Anna Maria Zunino Noellert

Jag, Malin – Me, Malin

Folk frågar ibland, eller ganska ofta faktiskt, hur länge jag har bott här i LA. 20 år snart, svarar jag nu. Och när jag hör mig själv säga 20 år så blir jag så förvånad! Men, hur gick det till? Jag kom ju just och skulle ju egentligen inte stanna så länge. Det började med en semester som blev filmskola, då för 20 år sen, sedan eget filmproduktionsbolag och jobb på indiefilmer och lite tv. Sedan giftemål och våra två underbara pojkar, Henry 7 år och Tom 9 år. Och nu tillbaka till arbetslivet och filmvärlden igen efter många års uppehåll. Och det härliga är att det känns som om jag fortfarande är här på semester. Vilket ärligt talat är en av det bästa av den här stadens egenskaper. Vare sig man pluggar, lever småbarnsliv eller jobbar, så känns det någonstans lite lyxigt att få vara här. Vardagslyx! Det känns som om jag fortfarande är här på semester.

Vardagslyx!

Jag älskar vad den här staden har att ge. Morgonen kan börja med en yogaklass, kanske som i morse när temat var “self-study”, passande just idag när jag ska skriva och vill tänka efter lite extra på vem man är, vad jag gillar och representerar. Det spirituella. Sedan jobbet, och filmvärlden, magi på vita duken, men också med skådespelare som inte vill skriva kontrakt, producenter som ljuger och skvaller. Ett härligt restaurangbesök i en av världens restaurangmetropoler. Ta ett glas vin eller en fancy drink på en bar. Och så naturen! En hajk i bergen, en dag på stranden eller en morgonritt på stallet ger mig energi som ingenting annat. Djupt och ytligt, högt och lågt, smått och gott, gott och blandat, det gillar jag. Så det kommer jag att skriva om. Häng med!

Djupt och ytligt, högt och lågt

Sometimes, or quite often actually, people ask me how long I’ve been in LA. Almost 20 years, I hear myself answer, and every time I get so surprised by my own words. How did that happen? I just got here and had no intention to stay for such a long time. It started out with a vacation, turned into film school, 20 years ago. Then my own production company and work with independent movies, and some television. Then I got married and had our two wonderful boys, Henry 7 and Tom 9 years old. And now I’m back at work, after a very long hiatus. And the wonderful thing is that it still feels like I’m here on vacation, which honestly is one of LA’s best traits. Whether you study, have small children or work, it feels luxurious to be here. Every day luxury! 

It feels luxurious to be here

I love all that LA has to offer. The morning can start with a yoga class, maybe like the one today when the theme was “self-study”, suitable just today when I was going to write about me, what I like and represent. The spiritual part. Then work, the movie industry, silver screen magic, but also actors who won’t sign their contracts, lying producers and gossip. A visit to one many wonderful restaurants in town. A glass of wine or a fancy drink at a bar. And nature! A hike in the hills, a day at the beach or an early morning ride at the stable gives me energy like nothing else. Deep and shallow, high and low, small and big, I like that. And that’s what I’ll be writing about. Come with me! 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.