Life In Tinseltown

Oh Everleigh!

Ett riktigt favoritställe har Everleigh blivit. Och jag ska berätta varför. Inte för att maten är bättre, den är bra, men inte bättre, men för att det på något sätt har fallit sig så att vi fått samma servitör varje gång. Och han är SÅ TREVLIG. Även med amerikanska mått mätt. Han känner igen en, lite som i serien Cheers, where everyone knows your name…

Such a favorite Everleigh has become, and I’ll tell you why: The waitor! Somehow the same fantastic man has brought food to our table every time I’ve been, and it’s so NICE when someone recognizes you, in this town of strangers. Kinda like the allure of Cheers, where everyone knows your name…

SONY DSC

Och ett träd inomhus kan aldrig överskattas.

And a tree indoors, can never be over rated.

DSC02484

Allt är så fint.

So nice.

SONY DSC

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.