Life In Tinseltown

The Holy Grail

I was super jet-lagged this morning, woke up at 4.45am, or actually – my cat woke me up with her loud noises. She always gets a little extra needy when I’ve been away. Since I was up, I figured I could go for a yoga class with the lovely Rebecca Benenati at Yoga Works. She leads a challenging class, it’s always different and always enlightening. At some point, it was time for handstands and we partnered up. Handstands in the middle of the room is my holy grail of yoga poses that I can’t seem to master. Or I probably can, but I’m too scared to even try. Many scary things can happen if I fall: I may look silly; make too much noise; hurt myself – or more importantly – hurt someone else! How’s that for a metaphor…

Jag var verkligen jetlaggad i morse. Jag kunde nog i och för sig ha sovit lite längre om det inte var för att min katt mjauade så högt att hon väckte mig. Klockan 4.45. Hon vill ha extra uppmärksamhet för att jag har varit borta. Jag var i alla fall uppe så en tidig yoga klass innan jobbet kändes som en bra ide. Rebecca, som den härliga instruktören heter, brukar leda en ganska utmanande klass, man får ut mycket, kroppsligt och andligt. I dag så skulle vi stå på händer mitt i rummet, och det här är verkligen den heliga graalen av yoga poser för mig. Tänk så mycket läskigt som kan hända: Jag kan se löjlig ut; vara för högljudd; göra mig illa – eller ännu värre, göra illa nån annan! Jo, det var väl en intressant liknelse…

HandstandA real refreshing drink after all that…this one is AMAZING. Up my alley, it has bubbles, is spicy and healthy!

Efter allt detta tog jag den mest uppfriskande drinken på jorden, efter vatten…

Health ade kombucha

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.