Life In Tinseltown

3 Comments

Åhh.. Ser helt underbart ut. Eventuellt åker vi tillbaks över påsk nästa år, men vädret.. Detta viktiga fenomen (för oss svenskar…) Är det hipp som happ med värmen mars/april? Bada i havet är kanske inte så aktuellt, det fattar jag, men i övrigt? Shortsvänligt ena dagen och dunjacka nästa? Du har ju bott där ett tag och borde ha koll på det där… 😉 Ha en fin dag! /alice

Post a Reply

Du har ju helt rätt i att påsk kan vara si och så, men ni kan nog räkna med värme på dagen och lite svalt på kvällen. Havet kommer ju inte att vara varmt men det är ju nästan bara varmt så här års. Och med våtdräkt går det ju alltid!! Kram

Post a Reply

Tack snälla! Våtdräkt hoppar vi nog.. 😉

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.