Life In Tinseltown

Yes, Yoga!

This man, Vinnie Marino, is an excellent yoga teacher and wonderful yogi. Somehow, he lures you in, like an Angler Fish with his bait, and the next thing you know you’re in a completely unlikely contortion, dripping of sweat. And it’s divine. I went this Saturday with Austin and we were in heaven. A very challenging heaven.

Alltså, denne man, Vinnie Marino, är en helt underbar yogi. Han liksom lurar in en, och plötsligt så befinner man sig i någon helt omöjlig konstellation, droppandes av svett. Och det är alldeles underbart. Austin och jag tog hans klass i lördags och det var rena rama himmelriket. Ett mycket prövande himmelrike. 

vin21

I started my yoga journey sometime in the late nineties. Very sporadically at first, then became seriously in to it when I was pregnant with Tom. I went almost every day during my pregnancy, sometimes I think that’s why he came 4 weeks early, he just couldn’t stand it anymore.

Jag började min yogaresa någon gång i slutet av nittiotalet, men blev väl helt besatt kan man väl säga, när jag var gravid med Tom. Varje dag skulle det yogas. Det var väl därför han beslutade sig för att komma 4 veckor för tidigt, den lilla räkan. 

yoga works weho

But sometimes we just need a different perspective on things.

Och ibland är det enda som behövs bara ett nytt perspektiv. 

Handstand

2 Comments

Härligt! Vad går du till för yoga? Verkar som det finns så många härliga ställen i LA:-) Kram Caroline

Post a Reply

Jag brukar gå till City Yoga för det mesta, på Fairfax vid Santa Monica Blvd.Love it!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.