Life In Tinseltown

Friends

Friends are the best. The people you’re just you with. No thinking about what you’re saying or how you look doing that or how you appear doing this. A straight line, a connection that’s true. Pure, safe and undeniable. It makes me happy to see my boys create those bonds by themselves. They’re making their own friends, for life maybe, just like I did.

Det finns ju absolut inget bättre äv vänner, som man kan vara bara sig själv med. Inget att tänka på vad man gör eller vad man säger eller hur man ser ut när man äter en macka. En magisk samhörighet som är självklar. Det gör mig så glad när jag ser mina barn få den där härliga kontakten. Vänner för livet kanske. Jag hoppas det, för det är det bästa som finns. 

 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.