Life In Tinseltown

Best Valentine!

I am so happy this is going to be the best Valentines Day ever! My friend Amity is coming for a week from Tennessee, where she moved to in December with her husband and boy, Grant. I have missed her so much. The boys are super excited too, they were so sad when their best friend left. Thinking of our endless days by the beach last summer.

Det här kommer att bli den bästa Alla Hjärtans Dag någonsin! Min underbara vän Amity kommer och hälsar på i en hel vecka. Hon flyttade med man och barn till Tennessee i December, och jag har saknat henne så. Barnen är helt överlyckliga att de ska få hänga med sin bästis i en hel vecka. Tänker på sommaren som spenderades på stranden med familjen Goodkin. 

SONY DSC

Grant and Henry.

SONY DSC

Tom and Grant.

SONY DSC

Me, Karl and Amity.

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.