Life In Tinseltown

Day And Night

Amity and Grant and Karl are avoiding the chills of Tennessee in favor of sunny LA February days. They are staying at Sportsmen’s Lodge in the valley, only a few minutes from my house, a surprisingly nice hotel! Surprising to me because of the name and the location. In any case we spent the day eating and drinking and laughing and playing and talking and then day turned to night and we decided to stay.

Amity, Grant och Karl är ju här i LA nu, i sommarvärmen, och inte i vinterkylan i Tennessee. De checkade in på Sportsmen’s Lodge i The Valley, riktigt förvånande bra hotell faktiskt! Förvånad på grund av både namn och läge. Vi spenderade dagen ätandes, drickandes, pratandes, skrattandes och lekandes, sen blev det mörkt och vi bestämde oss för att stanna vi med. 

DSC08388DSC08403IMG_1242DSC08437DSC08415DSC08426

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.