Life In Tinseltown

What Happened?

I have no idea what happened last night, I had signed up for a Soul Cycle class with Ben, who’s awesome. Trying to get that one time a week workout at least (I’m not counting the 150 or so steps I have to climb every morning after dropping off the kids at school, although I do think they help my butt) but – Epic Fail. I blame National Wine Day. So instead of sweating it up with this guy…

Jag har absolut ingen anning om hur detta gick till igår. Det var meningen att jag skulle gå på spinning, Soul Cycle, med Ben som instruktör. Han är bra. Jag försöker ju upprätthålla någon slags träningsrutin, i alla fall en gång i veckan (de 150 eller så trappsted jag går upp och ner för varje morgon räknas inte, även om de gör underverk för min rumpa) men jag fallerade miserabelt. Jag skyller på National Wine Day. Så istället för att svettas med denne…

BenB-1I was wining it up with this guy, Austin, at The Pikey. For some reason he didn’t get the NWD memo and opted for a gigantic Pabst and shot. Also called “The Coach And Horses” as a homage to what The Pikey was called before the revamping. Dark in there.

Så dracks det vin med denne, Austin, på The Pikey. Han hade inte hoppat på NWD tåget som jag och höll sig till en gigantisk öl med shot. Också kallad “The Coach And Horses” för att hedra puben med samma namn som The Pikey kallades innan renovering. Mörkt är det i alla fall därinne. 

photo 2

 

 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.