Life In Tinseltown

I Love Hotels

The sense pf vacation even though it’s just for a night. The towel dropped on the bathroom floor. The poolside drinks and the room service. I love it all. Amity and family moved from Sportsmen’s Lodge to Hyatt Huntington Beach, for her husband Karl’s conference, so I saw my opportunity for another stay-cation. I took the boys and we headed to the beach.

När man bor på hotell så känns det ju som om man är på semester även om det bara är för en natt. Handduken som man slänger på golvet. Drinkar vid poolen och room service. Amity med familj förflyttade sig från Studio City till Hyatt Huntington Beach, för att hennes man Karl var på konferens där, så jag tog för mig och bokade ett rum. Tog barnen med mig åk åkte till stranden. 

DSC08444

Water slides!

DSC08466 DSC08464 IMG_1251IMG_1255

BFF’s.

IMG_1260

And then some s’mores.

IMG_1262

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.