Life In Tinseltown

Pilates Kicking My Butt

Oh my god, I didn’t think i was THAT out of shape. Granted, I have never been to pilates before and neither had Julia, my work friend. Marina, also work friend, has been going for years and thought it’d be a good idea for us as well. Agreed, since it wouldn’t hurt to tone up all over.

Herregud, jag visste verkligen inte vad jag gav mig in på när jag följde med mina kollegor Julia och Marina på pilates. Jag trodde väl att jag var hyfsat vältränad, trots att jag knappt hinner träna en gång i veckan nuförtiden. Jag blev plågsamt medveten om att jag 

photo 1 (5)

Entering a world of pain. (Movie reference, btw – who knows what movie?)

En inte så behaglig värld. 

photo 2 (3)

I spent 45 minutes with this baby, and man, am I feeling it today. I’m sore in muscles I had no idea existed, but I’m happy. And I’ll stay happy until I have to go again, next week.

Jag spenderade 45 hårda svettiga minuter med denna. Idag har jag ont i muskler jag inte ens visste om att jag hade. Men jag är väldigt nöjd och glad, och det kommer jag att fortsätta att vara tills jag måste tillbaka, nästa vecka. 

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.