Life In Tinseltown

Standard Spring

The Standard Hollywood is open again after renovation. This place feels like my living room, or at least my backyard and pool, since I’ve spent so much time here with the boys. It seems like the older I get, the more I like going back to places I know I like and where people know me. I’m happy to be back to the new and heated salt water pool!

The Standard Hollywood har öppnat sins dörrar till den nyrenoverade poolen för sommaren. Jag har spenderat så många helger vid poolen med barnen här att det känns som mitt andra hem nästan. Det är intressant hur jag har blivit med åren. Jag gillar liksom att återkomma till ställen jag gillar och dar man känner igen mig. Tant har jag blivit. 

DSC08613

I had this delicious scrambled egg sandwich. What I do miss on the menu though, is snacks!

Jag åt en scrambled egg macka som var riktigt god. Men jag hade hellre snacksat på något delikat, något som saknades på menyn. 

DSC08622

Mimosas for two.

Mimosas för två. 

DSC08617

My mom had eggs benedict, her fave.

Mamma åt eggs benedict, hennes favorit.

DSC08612

Best mom.

Finaste mamma. 

IMG_1377

4 Comments

Vad mysigt! Två år sedan vi hängde där med killarna. Hälsa mamma och kram på er båda!

Post a Reply

Submit a Comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

the latest posts

Stäng ramen för nyhetsbrevsprenumeration+

Vavawoom Highlights

Prenumera på vårt nyhetsbrev och ta del av inspiration, erbjudanden och tävlingar.

Bekräftelse öppnas i nytt fönster.